Belföld

Elütött egy fiút a zebrán Kaposváron, de meg sem állt

Gázolót keresnek a kaposvári rendőrök. Az eddigi adatok szerint az ismeretlen autós csütörtök reggel, kanyarodás közben ütött el egy fiút, aki épp a zebrán ment át, majd elhagyta a helyszínt.

A baleset a Hársfa utca – Fő utca kereszteződésében történt reggel fél 8-kor, a sofőr egy ismeretlen típusú piros színű kocsit vezetett.
Az elsődleges orvosi vélemény szerint a fiú könnyű sérülést szenvedett. Az ügyben segítségnyújtás elmulasztásának bűntette miatt indult eljárás.

A rendőrség azok jelentkezését várja, akik látták a balesetet vagy információjuk van a történtekről, illetve a kocsiról és vezetőjéről tudnak valamit.  Jelentkezni lehet személyesen a Kaposvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (7400 Kaposvár, Szent Imre u. 12.), vagy hívják a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-82-502-700-as telefonszámon, illetve tegyenek bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, továbbá a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik