Belföld

Korrepetálásra ment a hevesi kislány, pornót kellett néznie

Első nyilvános ülését tartja kedden a Debreceni Ítélőtábla annak a férfinak az ügyében, aki a vád szerint hónapokig molesztált egy kislányt Tarnaszentmiklóson. Tavaly szeptemberben első fokon elítélte már az Egri Törvényszék, akkor hét év hat hónap fegyházbüntetést kapott szexuális erőszak bűntettéért, mint különös visszaeső.

A vád szerint a férfi 2013 ősze és 2014 januárja között molesztálta a kislányt, aki rendszeresen járt élettársához korrepetálásra. A gyerek segített az állatok gondozásában, ezt használta ki. Akkor közeledett hozzá, amikor a párja elment otthonról, vagy a ház körül dolgozott ő is.

A vádiratban az áll, hogy a férfi

legalább 10 alkalommal az interneten keresztül pornográf  filmeket és fényképet nézetett a kislánnyal. Közben előfordult, hogy a maga mellé ültetett sértett combját simogatta, meztelenre vetkőzött, és felszólította a sértettet, hogy fogja meg a nemi szervét. Mivel a sértett ezt nem tette meg, a vádlott a sértett kezét erővel húzta magához

A gyerek erre nem volt hajlandó, a férfi ilyenkor erővel húzta oda magához.

A vádlott tagadta, hogy bűnös, részben ezért nem jogerős a döntés, részben pedig azért, mert az ügyész azt akarja, hogy mondja ki a bíróság bűnösnek kiskorú veszélyeztetésében.

UPDATE: az ügyben kedden döntés született, erről itt olvashat.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik