Belföld

Nem ment el a tárgyalására a pedofíliával vádolt domonyi edző áldozata – csúszik az ítélet

24.hu
24.hu

2016. 11. 16. 15:27

Nem jelent meg a bíróságon annak a domonyi fociedzőnek az áldozata, akit a vád szerint a férfi rávett hogy szexuális kapcsolat legyen közöttük. A fiatalembert – aki a molesztáláskor 10 éves volt – nem találják.

Gyimesi Kinga, a Budapest Környéki Törvényszék sajtótitkára – pontosítva a korábban elmondottakat – a 24.hu-t arról tájékoztatta, hogy várhatóan február elsején hirdet csak ítélet az ügyben a Gödöllői Járásbíróság. Ennek nem csak az az oka, hogy a fiú nem ment el a tárgyalásra, a férfi korábban Svájcban kiszabott ítéletének is honosítása is folyamatban van.

Elintézte, hogy egyedül maradjanak

A férfi 2008 szeptemberétől dolgozott a domonyi általános iskolában, mint futballedző és koordinátor. Az edzéseken későbbi áldozata, egy akkor 10 éves kisfiú is rendszeresen részt vett. A vádirat szerint 2009 nyarán közeledett először tanítványához, arra kérte őt az egyik edzés után, hogy maradjon a sportpályán, mert beszélni szeretne vele,  illetve hogy segítsen neki a pakolásban. A többiek lassan elmentek, ők pedig egyedül maradtak. A férfi behívta az öltözőbe a fiút, ahol meztelenül várt rá. Amikor a gyerek belépett az ajtón, éppen törölközött. Arra kérte a kisfiút, hogy kézzel elégítse ki. “A vádlott, miután izgalmi állapota  egyre jobban felfokozódott, megkérdezte a kiskorú sértettől, hogy látott-e már férfit elélvezni. A kiskorú sértett azon válaszára, hogy nem látott és nem is szeretne ilyet végignézni, a vádlott a kiskorú sértett előtt önmagát kielégítve egy törölközőbe ejakulált” – áll egyebek mellett a vádiratban.

A vád szerint körülbelül tíz alkalommal volt szexuális kapcsolat közöttük. De a férfi nem “csak” az öltözőben, iskolán kívül és a nyári szünidőben is közeledett a gyerekhez, akinek – hogy hallgatásra bírja – többször elmondta: ha kitudódik, mi történt, mindketten bajba kerülhetnek.

Négy év szexuális zaklatásért Svájcban

A férfi végül 2009 nyarán azt mondta a diáknak,  hogy meg fog jelenni róla a cikk, amelyben pedofíliával vádolják, emiatt pedig nem foglalkozhat többet gyerekekkel, és nem is találkozhatnak. Még ekkor is szexuális kapcsolatot akart létesíteni vele, ám a fiú ekkor elutasította. A vádiratból egyébként kiderül az is, hogy a férfi korábban Svájcban élt, ahol – egyebek mellett – szexuális zaklatásért négy évet kapott, majd kitiltották az országból.

Most nevelése, felügyelete alatt álló, tizenkettedik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett szemérem elleni erőszakkal vádolják.

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.