Belföld

Rávett egy kisfiút a Pest megyei edző, hogy rendszeresen szexeljen vele

Várhatóan ítélet születik szerdán a Gödöllői Járásbíróságon annak a volt fociedzőnek az ügyében, aki rávette 10 éves tanítványát, egy kisfiút, hogy szexuális kapcsolat legyen közöttük. Nevelése, felügyelete alatt álló, tizenkettedik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett szemérem elleni erőszak – ezzel vádolják a férfit.

Meztelenül várt rá

A férfi 2008 szeptemberétől dolgozott a domonyi általános iskolában, mint futballedző és koordinátor. Az edzéseket későbbi áldozata, egy akkor 10 éves kisfiú is rendszeresen részt vett. A vádirat szerint 2009 nyarán közeledett először tanítványához, arra kérte őt az egyik edzés után, hogy maradjon a sportpályán, mert beszélni szeretne vele,  illetve, hogy segítsen neki a pakolásban. A többiek lassan elmentek, ők pedig egyedül maradtak. A férfi behívta az öltözőbe a fiút, ahol meztelenül várt rá. Amikor a gyerek belépett az ajtón, éppen törölközött. Arra kérte a kisfiút, hogy kézzel elégítse ki.

“A vádlott, miután izgalmi állapota  egyre jobban felfokozódott,megkérdezte a kiskorú sértettől, hogy látott-e már férfit elélvezni. A kiskorú sértett azon válaszára, hogy nem látott és nem is szeretne ilyet végignézni, a vádlott a kiskorú sértett előtt önmagát kielégítve egy törölközőbe ejakulált” – áll egyebek mellett a vádiratban.

Többször figyelmeztette, hogy ne szóljon senkinek

A férfi figyelmeztette a gyereket, hogy nem beszélhet senkinek a történtekről, mert ha mindez kitudódik, mindketten bajba kerülhetnek. A kisfiú hallgatott.

Eltelt három hét, és a férfi ismét arra kérte a diákot, hogy – a múltkorihoz hasonlóan – elégítse ki őt az öltözőben. A gyerek nem ellenkezett, és – ahogy a hivatalos tájékoztatásban áll – szexuális kapcsolat alakult ki közöttük, a vád szerint körülbelül tíz alkalommal.

De nem „csak” tanév közben, a nyári szünidő alatt is találkozót beszélt meg a fiúval. Egyszer a helyi standra vitte, majd a közelben, egy földes úton leterített egy pokrócot, és „szexuális együttlétet kezdeményezett”, vagyis ezúttal még többet akart. A gyerek nem ellenkezdett, és szólni sem mert senkinek, a férfi ugyanis igyekezett minél többször elmondani neki, hogy komoly bajba kerülnek, ha mindez kiderül.

Svájcban már elítélték

A fiú még abban az évben díjat kapott, mert jól játszott, jutalmul pedig elmehetett egy aquaparkba. A fürdőbe az edző vitte el. Miután visszaértek onnan, a tanár leállította a kocsit az öltözőnél és közölte vele, hogy meg fog jelenni róla a cikk, amelyben pedofíliával vádolják, emiatt pedig nem foglalkozhat többet gyerekekkel, és nem is találkozhatnak. Az edző próbált ezúttal is szexuális kapcsolatot létesíteni a diákkal, ám a fiú ekkor már elutasította.

A vádiratból egyébként kiderül az is, hogy a férfi korábban Svájcban élt, ahol – egyebek mellett – szexuális zaklatásért négy évet kapott, majd kitiltották az országból. A férfi egy korábbi tárgyalási napon elsírta magát, amikor arról beszélt, hogyan zaklatta a fiút.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik