Belföld

Elásott női holttestet találtak egy jászsági erdőben – megölték

Rendorsegi-kordon(960x640).jpg (Array)
Rendorsegi-kordon(960x640).jpg (Array)

Holttestet találtak a szolnoki rendőrök a jászfelsőszentgyörgyi erdőben rendőrök. Egyelőre annyit tudni, hogy egy eltűnt nő maradványaira csütörtökön bukkantak rá elásva, a település határában.

A rendőrség arról tájékoztatott, hogy a nőt megölték, az ügyben emberölés miatt indult eljárás. A bűncselekmény kapcsán egy embert, egy 35 éves férfit őrizetbe vettek – tudtuk meg a megyei főkapitányságtól péntek délelőtt.

A Blikk azt írja, egy 33 éves helyi nő holttestét találták meg. Az eltűnéséről szóló rendőrségi felhívást már eltávolították, de az állt benne, hogy az áldozatot 2015. március 21-én az esti órákban látták utoljára.

A Velvetnek a helyiek azt mondták, a gyanúsított a nő párja, aki annyira belőtte magát, hogy egész egyszerűen besétált a rendőrségre és mindent bevallott.

Egy hónapja – október 13-án – a budapesti népligetben találtak egy női holttestet,  egy fás, bokros területen. A rendőrség még aznap közölte: az asszonyt megölték. Az áldozat fején sérülések voltak láthatóak, az elsődleges adatok szerint ezek okozhatták a halálát, a nőt vélhetően támadója többször fejbe verte valamivel. A tettest még nem találták meg, a rendőrség pedig szerdán azt közölte, hogy az ügyben ötmillió forint nyomravezetői díjat tűztek ki. Néhány hete a Margitszigetre is rengeteg rendőr érkezett, miután ott is holtan találtak egy asszonyt – úgy tudjuk, egy eltűnt nőt – de rövid időn belül kiderült, hogy nem történt bűncselekmény.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik