Belföld

Megöltek egy nőt a Népligetben – újabb részletek

Már órák óta halott lehetett az a nő, akinek a holttestére csütörtökön dél körül bukkantak rá a Népligetben, egy bokros területén. A 24.hu úgy értesült, hogy a személyazonosságát nem sikerült megállapítani, ám a rendőrség délután fél 4-kor már  arról tájékoztatott, hogy  tudják, ki az áldozat. Annyit közöltek, hogy egy 40 éves nő vesztette életét.

MTI
MTI

Információink szerint felmerült, hogy a nő a környéken dolgozhatott prostituáltként, de ezt a nyomozók még vizsgálják, arra pedig szakértő keresi a választ, hogy elkövettek-e a sérelmére szexuális erőszakot. Úgy tudni, részben lemeztelenítve találtak rá, a felsőtestén nem volt ruha.

Ahogy arról csütörtökön beszámoltunk, az áldozat fején sérülések voltak láthatóak, úgy tudjuk, az elsődleges adatok szerint ezek okozhatták a halálát, a nőt vélhetően támadója többször fejbe verte valamivel.

MTI
MTI

Ahogy arról beszámoltunk, csütörtökön délután rendőrök lepték el a helyszínt, több járőrkocsi állt a környéken, a helyszínelők órákig dolgoztak, egy nagyobb területet kordonnal zártak körbe. A rendőrség kora este közölte, hogy a nő gyilkosság áldozata lett, az pedig keresik.

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik