Belföld

Ceglédi gyerekgyilkosság – a padlóba verte kisfia fejét az anya

Először hideg vízzel próbálta fellocsolni, majd a mentők kiérkezéséig gyereke újraélesztésével is próbálkozott az a 31 éves nő, aki október 30-án reggel halálra verte kisfiát Cegléden. A Velvet azt írja, hogy az anya a földön fekvő gyermeket olyan erővel rázta meg, hogy a feje a padlóhoz csapódott.

A nő ügyvédje, Finta Eszter indítványozni fogja, hogy soron kívül vizsgálják meg védence mentális állapotát és azt, hogy a bűncselekmény elkövetésekor fennállt-e valamilyen beszűkült tudatállapot.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a mentőket vasárnap reggel riasztották egy ceglédi családi házhoz, ahol egy életjeleket nem mutató egyéves kisfiút találtak. Megkísérelték az újraélesztését, de nem jártak sikerrel. Az igazságügyi orvosszakértő szerint a kisfiú feltehetően bántalmazás miatt halt meg. A rendőrség hétfőn eljárást indított emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt az anya, B. Mónika ellen, és a nőt őrizetbe vette.

Az apa nem volt otthon, dolgozni indult, útközben értesítették. “A feleségem sosem bántotta a gyerekeket, szerintem véletlen tragédia lehetett. Nagyon jó anya, ismerem, tíz éve vagyok vele. Valami nagyon felgyülemlett benne talán, de nem tudom, mi történt – nyilatkozta az M1-nek a férfi.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik