Belföld

Sátáni kegyetlenséggel büntették szülei a 25 kilóra fogyott Orsikát

A bestiális szülők 12 évet is kaphatnak, mivel éveken át tartották fogva egy spájzban kislányukat, aki már biztosan nem épül fel teljesen sem testileg. sem lelkileg. A magyar jogrend ennél komolyabb büntetést nem ismer hasonló ügyekben.

Most kezdődött K. István és élettársa, B. Ildikó pere a Nyírbátori Bíróságon és bár zárt tárgyalást rendeltek el, a Bors a vádiratból borzasztó részletekről értesült. A vád 18. életévét be nem töltött személy sérelmére, a sértett sanyargatásával elkövetett személyi szabadság megsértése.

A szülők 5 gyermeket nevelnek, Orsikát kivették az iskolából és kérvényezték, hogy magántanuló lehessen. A vád szerint a kislány azért lopott, mert nem kapott elegendő élelmet. 2014. októberétől a lányt este 9-től reggel 8 óráig a 60×60 centiméteres spájzába zárták, november 3-ától pedig már 3 órakor be kellett vonulnia a helységbe. A pár a spájzba egy koszos matracot és egy bilit tett be, az ürüléket a gyerek az ablakon öntötte ki. Orsika alig kapott enni, 25 kilóra fogyott. A küszöböt anyaggal tömítették el, hogy ne szivárogjon ki a viezetelszag.

Orsika 2015. április 13-án a délelőtti órákban egy, a ház előtt elmenő embertől kért kiabálva vizet, aki értesítette a rendőrséget. Az ügyészség szerint a szülők magatartásukkal másik négy gyermekük pszichés fejlődését is súlyosan veszélyeztették, ezért öt rendbeli kiskorú veszélyeztetésével is vádolják őket, akár 12 évet is kaphatnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik