Belföld

Nálunk is bujkált a felvidéki magyar maffiavezér

Fülest kaphatott, így pont kicsúszott néhány héttel ezelőtt a kommandósok markából az a maffiózó, aki szintén nyakig sáros a felvidéki alvilág könyörtelen mészárlássorozataiban. A 41 éves dunaszerdahelyi N. Zsoltot a környéken csak Csontiként ismerik, jelenleg szökésben van, hajtóvadászatot indítottak utána. Kapcsolatai miatt többen úgy gondolják, hogy ő is Magyarországon húzta meg magát – írja a Blikk.

A férfit egyebek mellett azért keresik, mert a gyanú szerint a bilincsben elhantolt, de halála előtt megkínzott Écsi Béla kivégzésében is részt vett. Écsi testét szintén a közelmúltban ásták ki a rendőrök egy négy méter mély gödörből.

Mint megírtuk, több egykori nehézfiú földi maradványa is előkerült H. L. csótfai birtokáról. Két halottat egy másik sírgödörben találtak meg. Mindannyiukkal évekkel ezelőtt végeztek.

A szlovák Nemzeti Bűnüldözési Ügynökség kemény razziákba is kezdett, jó pár ingatlant feltúrtak. A rettegett alvilági vezér, Sátor Lajos és mások meggyilkolása miatt hét embert őrizetbe is vettek. Nyolc lett volna a terv, csakhogy Csonti – akinek ezek szerint szintén köze lehetett a gyomorforgató vérengzésekhez – időben kereket oldott.

Csonti egyébként az elbeszélések szerint szintén az alapoktól kezdte a maffiaiskolát, idővel azonban egyre magasabbra jutott. A férfinak egy biztonsági cége is volt, több helyi futballmérkőzést biztosított emberei­vel. A főnök olyan lelkes híve volt a biztonságnak, hogy nem egyszer maga is testpáncélba bújt, hogy részt vegyen a feladatok ellátásában. N. Zsoltot a rendőrség többek között azzal gyanúsítja, hogy egy eddig ismeretlen áldozat meggyilkolásában vett részt. A hatóságok szerint egy másik gyilkosság is szárad a lelkén. Ebben az esetben is fojtással végeztek a maffiózók áldozatukkal, akit ugyanazon a területen kapartak el.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik