Belföld

“Orbán, Lázár, Kovács – Hányan kaptak pénzt a Fideszben Soros Györgytől?”

molnar-csaba(1)(430x286).jpg (Array)
molnar-csaba(1)(430x286).jpg (Array)
Ezt kérdezi a DK.

A Demokratikus Koalíció ügyvezető alelnöke közölte: pártja írásbeli kérdéssel fordul Orbán Viktorhoz. Szeretnék tudni, hogy a miniszterelnökön, Lázár Jánoson és Kovács Zoltánon kívül hány fideszes politikust támogatott még Soros György. Arra is kíváncsiak, Orbán Viktor magára vette-e, amikor a Miniszterelnökséget vezető miniszter azt mondta, Soros seregeinek ideje lenne kivonulniuk Magyarországról.

Az Orbán-kormánynak nevezett produkciós iroda az elmúlt hetekben rendre Soros Györgyöt nevezte meg Magyarország főellenségeként. Lázár János tegnap már odáig ment, hogy a kormánynak bizonyítékai vannak arról, hogy „minden ellenzékhez köthető szervezetet Soros György finanszíroz”.

A Miniszterelnökséget vezető miniszter arról elfeledkezett, hogy a pártok közül a Fideszben politizál a legtöbb, korábban Soros György által támogatott ember.

Molnár Csaba kíváncsi arra is, Lázár János miért nem említette, hogy ő maga is dolgozott olyan civil szervezetnek, amelyet Soros György is támogat. Miért nem beszélt a Soros-ösztöndíjjal Oxfordban tanuló Orbán Viktorról? Miért nem került szóba, hogy mennyi pénzt kapott ösztöndíj gyanánt Sorostól Kovács Zoltán kormányszóvivő? És egyáltalán: hány fideszes képviselő, miniszter és állami vezető kapott pénzt Soros Györgytől, ha már éppen ő a főellenség?

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik