Belföld

Borúra derű jön, derűre meg ború

viharfelho(1)(650x433).jpg (Array)
viharfelho(1)(650x433).jpg (Array)
A hétvége már csak ilyen borús marad, de hétfőtől kisüt a nap, szerdáig nem is zavarja ezt semmi. Ismét 20 fok fölé megyünk, hurrá!

9 fokra és hűvösre ébredhettünk vasárnap reggel, a Kiderül előrejelzése szerint a csípősebb reggeleket hosszabb távon is meg kell szoknunk. De ne rohanjunk előre, lássuk, milyen idő lesz vasárnap!

Ugyan már 6 órakor kel a nap, ennek ellenére nem sokat fogjuk látni, borús idő lesz, a Tiszántúlon akár eső is eshet. A Dunántúlon lesz a hidegebb, ott 11 fok várható, míg a Tiszántúlon a 18 fokot is elérheti a higanyszál. A Dunántúlon még az erős észak-északnyugati szél is tovább hűtheti az emberek bőrfelületeit.

Hétfőn már menőbb idő lesz, bár az ország jelentős részén még a ború lesz a jellemző. Az átlag 9 fokos kezdet után 16-19 fok várható, a nap a középső és az északkeleti országrészben bújhat elő, esőnek pedig már csekély a valószínűsége.

Kedden kifejezetten napos idő lesz, reggel 8, nappal 19 fok lehet, amit az élénk szél hűthet kissé. Aztán szerdán jön az eső, front érkezik zivatarokkal, így az aznapi 22 fokból csütörtökre 17 marad.

Az aktuális időjárásért keresd a www.kiderül.hu-t vagy kövesd a Facebookon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik