Belföld

Kakucsi gyilkosság: Vivien édesanyjában gyermekei tartják a lelket

Nagyon fáj a 20 évesen meggyilkolt M. Vivien édesanyjának, hogy a szörnyű tettel gyanúsított fiú, Bálint családja még nem kért tőlük bocsánatot. Felháborítja, hogy szerinte még a fiú hozzátartozói sajnáltatják magukat – derül ki a Bors csütörtöki számában megjelent cikkből. Vivien halála óta egy hónap telt el, családja a gyásszal küszködik. Édesanyja a napilapnak arról beszélt, hogy kisebb gyermekei tartják benne a lelket, és bár a történteken nem változtatna, nehezményezi, hogy a gyilkossággal gyanúsított K. Bálint családja nem kért tőlük bocsánatot.

A lapnak K. Bálint ismerőse azt mondta: ameddig a bíróság nem mondja ki a férfi bűnösségét, őt is megilleti az ártatlanság vélelme.

Nem véletlen, hogy Bálint nem mond el sok mindent a rendőröknek arról a végezetes éjszakáról. Lehet, nem is úgy történtek a dolgok, ahogy mi tudjuk

-magyarázta az ismerős a lapnak. A megszólaló szerint K. Bálint szülei kiállnak fiuk mellett, és amennyire a törvény engedi, tartják vele a kapcsolatot; és szűk családi körben kijelentették: szülőként az a dolguk, hogy minden körülmények között fiuk mellett álljanak.

Mint ismert, M. Vivient március 5-én, a Liget Club előtt látták utoljára. A 20 éves lány barátaival szórakozott, majd felhívta gyermekkori barátját, az iránta a hírek szerint plátói érzelmeket tápláló, szintén kakucsi K. Bálintot, hogy jöjjön érte. K- Bálint az Üllői úton vette fel a lányt, lapértesülések szerint az autóban komolyan összeveszhettek valamin, a férfi pedig több késszúrással meggyilkolta a lányt. A holttestet nagyapja gazdaságában próbálta elrejteni, de a rendőrök egy nap alatt elkapták. K. Bálint kezdetben tagadta tettét, majd miután megbukott a hazugságvizsgálaton, beismerte a gyilkosságot, ám annak több fontos részletéről nem volt hajlandó beszélni. A 20 éves férfit jelenleg elmeszakértő vizsgálja.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik