Belföld

Botrányosan nagy pofont kevert le az egerszegi tanár

24.hu
24.hu

2016. 03. 17. 20:38

Száz évvel ezelőtt még bevett módszer lehetett a zalaegerszegi dühös tanár reakciója, de most rendőrségi eljárást vont maga után.
Korábban a témában:

Elég rosszul viselkedett egy diák a Munkácsy Mihály Szakközépiskola és Szakiskolában, Zalaegerszegen, ezért a tanára 19. századi bosszút hajtott végre rajta – írja a Nyugat.hu. A lap szerint az eset nem is került napvilágra addig, amíg egy facebookos mémoldal nem készítette el a saját verzióját a diákok által videóra vett tettről.

Szabó Károly főigazgató azt mondta, a rendőrség vizsgálja az esetet, így nem nyilatkozhat. És akkor itt a felvétel, amin nekiindul a tanár és hatalmas ütést mér az egyik hátsó padban parádézó gyerekre, aki leesik a földre, miközben a többi diák méltatlankodva kérdezi, hogy ezt miért kellett.

Thug tanárZalaegerszegen ne szarozz a tanárokkal :DThug Life Hungary

Közzétette: Thug Life Hungary – 2016. március 9.

Kommentek

120 ezer forintra büntették gyerekpornóért a pécsi férfit
Budapest, 2011. július 4.
BKV-ellenőr közterület-felügyelő segítségével megbüntet egy érvényes jegy nélkül utazó utast a hatos villamoson, miután újra kezdődött a közös akció a bliccelők ellen. Az ellenőrzés szigorításának köszönhetően jelentősen növekedtek a BKV bevételei.
MTI Fotó: Máthé ZoltánMindenképpen jogsértő, ha nem engedik leszállni az utasokat