Nagyvilág

Felpofozta anyját Hongkong hercegkisasszonya

A 24 éves lány Hongkong vezetőjének a gyermeke, aki vitatja, hogy a valódi anyja-e az, akit eddig annak tudott. Egy parti után, taxiba ülve pofozta a segíteni akaró nőt.

Döbbenetes felvétel került ki Hongkong Paris Hiltonjáról, a botrányairól ismert Liung Csajjanról – írja a Shanghaiist. A lány fontos tulajdonsága, hogy a hongkongi fővégrehajtónak, azaz a város urának a lánya, és a botrányai már eddig is foglalkoztatták a helyi sajtót.

A 24 éves Liung vad halloween-partit csapott a spanokkal a Lan Kwai Fong negyedben, majd taxival készült távozni, a felvételek alapján nem józanul. Ekkor a fotósok kereszttüzébe került, és miközben felvették, ahogy bekászálódik a taxiba, valahonnan megjelent az anyja is.

A nő látszólag aggódva, kedvesen segített a lánynak beszállni, jutalmul két ordas nagy pofont kapott tőle. Ráadásul Liung azt üvöltözte, hogy ő nem is az igazi, biológiai anyja. Végül anyja nélkül egy férfivel együtt távozott.

Érdekes, hogy az est elején az anyjával is készült közös kép, ezen még vidáman pózolnak egy társaság közepén. Mindenesetre a lány közösségi oldalait elárasztották a tettét elítélő, támogató vagy épp a valódi anya személyét firtató hozzászólások.

叫咗阿媽着龍蝦衫. And keep the face just as it is. LOL

A photo posted by 梁齊昕 ✨

A kis Liung-lány már márciusban összetűzésbe került anyjával. Akkor egy Facebook-posztban azt állította a lány, hogy bántotta az anyja, ezért elmegy otthonról és sose tér haza. Apja végül sajtótájékoztatón mondta el, hogy lánya érzelmi és egészségi problémáktól szenved, és hagyja békén a sajtó. Aztán a lánya megköszönte az adófizetőknek, hogy finanszírozzák az ő szép cipőit és ruháit.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik