Belföld

Egymás után több nőre is rátámadt egy rabló Kaposváron

Egyik áldozatának súlyos sérüléseket okozott.

Egymás után támadt rá járókelőkre egy fiatal szerdán Kaposváron. Kétrendbeli rablás bűntett kísérlet, egy rendbeli súlyos testi sértés bűntette és egy rendbeli könnyű testi sértés vétsége miatt indult eljárás ellene.

A jelenlegi adatok szerint a 23 éves fiatal először Kaposvár belvárosában rontott neki egy férfinak az esti órákban, többször megütötte és próbálta elvenni a táskáját. Megzavarták, ezért elmenekült. Nem sokkal később már egy nő után futott, majd amikor utolérte, igyekezett róla letépni a táskát. Kiszemeltje a földre esett, ekkor a rabló többször belerúgott. Ám ezúttal is megzavarták, még mielőtt megszerezte volna a holmit. Néhány perccel később egy másik asszonyt kezdett követni, majd amikor elérte, hátulról fejbe ütötte. A nő elesett, ezután a fiatalember rátérdelt és többször megütötte az arcát és a fejét. Súlyos sérüléseket okozott neki. A járókelő kiabált, két környékbeli meghallotta és odarohant. A bántalmazó ismét el akart menekülni, de a férfiak elkapták és visszatartották a rendőrök kiérkezéséig.

A rabló őrizetbe került és a rendőrök kezdeményezik előzetes letartóztatását – tájékoztatott a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik