Belföld

Két évig élt együtt anyja holttestével Dunakilitin – gyilkosság történhetett

A nő maradványaira a pincében, két kanapé között bukkantak rá a földön. Eleinte úgy tűnt, nem történt bűncselekmény.

Emberölés miatt indított nyomozást a rendőrség egy, Dunakilitin történt haláleset kapcsán. A Kisalföld azt írja, a holttestre egy házban találtak rá a József Attila utcában,  miután a szomszédok jelezték, régen nem látták már az asszonyt, aki fiával és annak élettársával lakott együtt.

A lap úgy tudja, az áldozat maradványaira a pincében, két kanapé között bukkantak rá a földön. A rendőrök szerint már két éve ott lehetett. Fia a nyomozóknak állítólag azt mondta: félt, hogy elveszíti a házat, ezért nem szólt senkinek édesanyja haláláról. Akkor még nem merült fel bűncselekményre utaló körülmény, így a rendőrség csak közigazgatási hatósági eljárást indított.

Most azonban úgy tűnik, mégis gyilkosság történhetett. A Kisalföld információi szerint a napokban rendelték el a nyomozást emberölés miatt, miután az igazságügyi orvosszakértő arra jutott, vannak olyan nyomok, amelyek arra utalnak, hogy az asszonyt megölték.  A lap szerint az eset napvilágra kerülése óta az asszony fia többekkel beszélt a faluban az állítva, miután édesanyja meghalt, nem tudott megválni tőle, ezért vitte le a pincébe.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik