Belföld

Videón a BMW-s gyilkos elfogása

24.hu
24.hu

2016. 02. 10. 22:20

Korábban a témában:

Elfogták a rendőrök azt a férfit, akit a kedd éjszakai késelős gyilkossággal gyanúsítanak. A 23 éves B. Norbertet szerda este 19.40-kor kapták el:

Korábbi anyagainkban beszámoltunk az ügy részleteiről

Kedden este fél kilenc körül a Ráday Gedeon utca és Fedezék utca kereszteződésénél ismeretlen tettes egy késsel több alkalommal megszúrt egy férfit, majd elmenekült a helyszínről. A középkorú férfi életét vesztette.

A rendőrség ezek után egy 21 éves nő és egy 23 éves férfi után indított hajtóvadászatot. A rendőrségi felhívás szerint a fiatal pár egy BMW-vel hajtott el a gyilkosság helyszínéről.

A gyilkosságot egy közelben lévő ipari kamera rögzítette.

A felvételt látta a 24.hu munkatársa is, ennek tanúsága szerint egy másik kocsi is érkezett a helyszínre nem sokkal a késelés után. A kocsi utasai kiszálltak, a támadó tőlük kért segítséget, hogy betuszkolják az akkor még élő áldozatot az autóba. Ők vélhetően ismerhették a szurkálót. Mivel nem sikerült betenniük a BMW-be, elhajtottak. Így tett a támadó is.

police.hu

Úgy tudjuk, a támadást veszekedés, majd dulakodás előzte meg, végül a fiatalember késsel esett áldozatának. A felvételen – amelyet munkatársunk is megnézett – heves dulakodás látható illetve “két nagyobb mozdulat”, de annyit a rendőrség is elárult korábban, hogy a középkorú férfit több késszúrás érte.

A kamera azt is rögzítette, hogy a gyilkos próbálja a padkára húzni áldozatát, majd odarohan autójához, beül, beindítja, és odagurul mellé. Úgy tudjuk, a férfi ezután átkutatta a zsebeit.

Barátnője pedig, aki napközben feladta magát a rendőrségen, eközben az autóban várakozhatott.

Kommentek

Image: 73220827, Story Ötcsillag Díjátadó Gála (2012), a budapesti Grand Hotel Royal-ban. /party/parti/, Place: Budapest, Hungary, License: Rights managed, Model Release: No or not aplicable, Property Release: Yes, Credit: smagpictures.comMegtarthatja fizetését a TV2 leváltott hírigazgatója
250 milliós hitelkezességet hagyott ki nyilatkozatából a képviselő