Belföld

200 magyar pedofil tett ajánlatot a 13 éves szűznek

Pedofilia-gyermekbantalmazas(210x140)(1).jpg (pedofilia, gyermekbántalmazás, )
Pedofilia-gyermekbantalmazas(210x140)(1).jpg (pedofilia, gyermekbántalmazás, )
Kislánynak adta ki magát egy alapítvány vezetője. Sokkoló ajánlatokat kapott.

Sinka Vivien, az Együtt az Eltűnt Gyermekekért Alapítvány vezetője a Blikknek és a Borsnak is elmesélte, hogy a hamis profillal azt szerették volna feltérképezni, egy felnőtt férfi, miként tud kapcsolatot teremteni egy gyermekkel. Sinkovics Karolin néven regisztrált közösségi oldalakon, és annak ellenére, hogy nem ő kezdeményezett, nagyon sokak érdeklődését felkeltette.

Tíz esetből csak két ember hátrált meg, amikor kiderült, hogy Karolin kiskorú. Az általános az volt, hogy záporoztak a szexuális ajánlatok, pornózni is csábították, bár hamis profilja szerint 13 évesen még nem volt szexuális kapcsolata, nem csókolózott és még barátja sem volt még.

Volt, aki 30 ezer forintot ajánlott az orális szexért, volt, aki 100 ezret egy aktusért, de a legdurvább az volt, aki magához akart költöztetni.

A férfiak intim testrészei iránt érdeklődtek, perverz ajánlatokkal bombázták. Egy hét alatt csaknem kétszáz szexre buzdító, durva üzenetet kapott pedofiloktól, akik között sok volt az átlagos kinézetű férfi, és akadt köztük katona is. Sinka Vivien a Borsnak azt mondta, a teszt is igazolta, mennyi veszély leselkedik az interneten a gyerekekre, a szülőknek oda kell figyelni, kikkel ismerkednek meg.

A Blikknek Makai Gábor pszichológus azt mondta, hogy a pedofil nem képes felnőtt nővel szexuális kapcsolatot létesíteni. Kevésnek érzi hozzá magát, ezért keresi a gyermek társaságát. A legtöbb ilyen ember személyiségi és szexuális fejlődése egy régi trauma miatt megreked gyermeki szinten.

A pedofília előfordulása a társadalomban 1–7 százalékra tehető. A pedofilok sokszor a társadalom megbecsült tagjai, noha bűnük nem évül el. Néhány napja egy brit vizsgálati jelentésből az derült ki, hogy Alekszandr Litvinyenkót azért mérgezhették meg, mert korábban pedofíliával vádolta meg Vlagyimir Putyint.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik