Belföld

Orvosi rendelő előtt késelt a baksi nő, ölni akart

Vádemelést javasol a rendőrség a nő ellen, aki meg akarta ölni ismerősét tavaly nyáron Bakson, az orvosi rendelő előtt. Az asszony ellen emberölés kísérlete   miatt folyt eljárás. Az ügyet a rendőrség most lezárta, a támadó továbbra is rács mögött van.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság emlékeztetett: az asszony Baks Fő utcájában, az orvosi rendelő előtt támadt rá haragosára, aki egy padon aludt. Odament hozzá, elővett egy bicskát és nekirontott. Az 51 éves helybeli asszony a férfi nyakát próbálta meg elvágni, de ellenfele hárítani tudta a szúrást, bár a kezén és a nyakán megsérült. Az egyenruhások a helyszínen kapták el a nőt.

A nyomozás adatai szerint az érintettek régóta haragos viszonyban álltak egymással, többször összevesztek. Pár nappal a támadás előtt is hajba kaptak, akkor a férfi ütötte meg a nőt. Az asszony emiatt rontott neki a rendelő előtt.

A rendőrség tájékoztatása szerint a férfi ellen is eljárást indítottak garázdaság és könnyű testi vétsége miatt az általa a nő sérelmére elkövetett bántalmazás miatt, ellene szintén vádemelést javasolnak már.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik