Belföld

Pártunk és kormányunk megvédi a balos véleményeket is

Retvari-Bence(960x640).jpg (Array)
Retvari-Bence(960x640).jpg (Array)
Mindenkit megvéd a kormány, ha a véleményszabadságot egyesek sárba tiporják - mondta Rétvári Bence az ATV-n. Ezek szerint egy cégnek nem lehet véleménye arról, mire költi a saját pénzét.

A totális véleményszabadsági inceptiont kezdi megvalósítani a kormány, ami a véleményszabadság védelmében odacsapott a véleményét közlő és a saját pénzének elosztása felett jogokat gyakorló Magyar Telekomnak. Rétvári Bence parlamenti államtitkár az ATV Egyenes Beszéd című műsorában védte meg a kormány intézkedését, hogy szerződést bontottak a Telekommal, aminek nem tetszett Ákos nőkről alkotott felfogása.

Rétvári kissé zavarosan ismét belemenekült a véleményszabadság témakörébe, hevesen tagadva, hogy Ákosnak köze lenne a kormányhoz. Ők azzal nem értenek egyet, hogy egy cég így járjon el bárkivel. Szerintük a hisztérikus helyzetnek köszönhető a Telekom eljárása, a cég pedig olyan helyzetbe hozta magát, mintha az ő dolga volna megmondani, hogy ki mit gondoljon.

Rétvári szerint azért kötöttek bele a dalcsinálóba, mert nem a liberális értékrendet képviseli, a kormánynak pedig a szólás szabadságát kell képviselnie. Az államtitkár szerint ha a liberálisok békén hagynák a konzervatív embereket, akkor nem lennének ezek a mesterségesen szított viták. Azt is elmondta Rétvári, hogy szerinte ha baloldali embereket ér retorzió véleményük miatt, őket is meg szokták védeni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik