Kövér László (Kövér László)
Belföld

Ha az embertisztelettől Kövér “rettegő, feminin férfinak” érzi magát, akkor rettegjen

Farkas György
Farkas György

újságíró, hírfőnök. 2015. 12. 14. 14:24

A Patent Egyesület nagyon kiakadt a házelnök szavain.

A nőjogi szervezet a kongresszuson elhangzottak alapján arra jutott, hogy a Fidesznek láthatóan azzal nincs különösebb baja, hogy jelenleg az ország nőgyűlölő férfiak és férfiaktól rettegő ‘feminin’ nők társadalma. Sőt. Az ez elleni küzdelmet rögtön a férfiak elleni támadásnak veszik, mert az egyenlőség, a férfiak hatalomvesztése a hatalmi viszonyok kiegyensúlyozásában, számukra már nőuralmat jelent.

Ennyire rettegnek az egyenlőségtől.

A jogvédők szerint a Fidesz normái szerint a nők élő inkubátorok, akik nekik szülnek gyereket, utána pedig alárendelt szolgálóként, teljes anyagi függésben élnek, míg a halál el nem választ.

Mert szeretnénk, ha lányaink az önmegvalósítás legmagasabb minőségének azt tartanák, ha unokákat szülhetnének nekünk” – mondja Kövér. Ha pedig nem szülünk eleget, ahogy még emlékezhetünk Varga István szavaira, akkor jöhet a verés.

A Patent Egyesület nemet mond erre. Nemcsak azért, mert a nők életéről, méhéről csak maguk dönthetnek, hanem azért sem, mert nem adja fel a harcot a társadalmi nemi szerepek ellen, a

melyek a férfiakat a nők fölé rendelik és amelyek megszabják, hogy a nőknek femininnek, a férfiaknak maszkulinnak kell lenni, és hogy ezek mit jelentenek.

A jogvédők szerint éppen a Fidesz él genderőrületben, amikor megszabná, hogy a férfiak, nők milyenek legyenek, mire valók a társadalomban. Ez ellen a diktátum ellen küzdeni nem őrület, hanem épelméjűség, az igazságosság megkövetelése.

Az asszony, Németh Zsolt szintén emlékezetes “viccelődésével” ellentétben, igenis ember. Nem inkubátor, nem szolgáló, nem alacsonyabb rendű lény, nem boxzsák.

A Patent addig fog küzdeni a nőkért, amíg ezt mindenki el nem ismeri.

Ez nem férfigyűlölet; ez embertisztelet. S ha ettől Kövér “rettegő, feminin férfinak” érzi magát, akkor rettegjen csak.

A házelnök Fidesz-kongresszuson mondott beszéde miatt “Negatív terhességi tesztet Kövér Lászlónak!” néven alakult Facebook-csoport, amely azok csatlakozását várja, akiket felháborít a házelnök beszéde. Különösen az a rész, amelyben a házelnök a genderőrületetről és arról beszélt, hogy nem akar olyan országot, ahol “férfigyűlölő nők” és “feminin férfiak” a gyermekekben, családokban csak az önmegvalósítás akadályát látják.

vissza a címlapra

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

Budapest, 2015. június 7.
A kormány bevándorlásról szóló plakátja a főváros VIII. kerületében, a Hungária körúton 2015. június 7-én. Több helyen megrongálták a plakátokat, ezért a Fidesz feljelentést tesz bűncselekményre felbujtás miatt. Németh Szilárd, az országgyűlési képviselője felszólította Szigetvári Viktort, az Együtt elnökét és párttársait, hogy "ne uszítsák tovább az embereiket ilyen agresszív és törvénytelen cselekedetek elvégzésére".
MTI Fotó: Marjai János
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.