Belföld

Rablók csaptak le az M5-ös pihenőjében – Videóval

Trükkös lopásnak indult, de rablás lett belőle. A csapat autóval menekült, a határnál fogták el őket. A táskában, amelyet megszereztek, ékszerek és telefonok voltak, valamint több ezer euró készpénz.

Egy fiatalokból álló társaság jelent meg péntek éjjel az M5-ös autópálya inárcsi pihenőjénél. Egyikük odament egy autóshoz és elterelte a figyelmét, társai eközben elemelték a kocsiból a sofőr feleségének táskáját, benne három telefonnal, arany ékszerekkel, okmányokkal és több ezer euróval. A férfi gyorsan észrevette, mi történt és utánuk futott, ám amikor odaért, egyikük ellökte őt, majd a csapat autóba pattant és elindult Szeged felé.

A sofőr egy, a pihenőnél lévő rendőrtől kért segítséget. A járőrök végül a csanádpalotai határátkelőhelyen kapták el a 27, 22 illetve 23 éves román fiatalembert, valamint 25 éves női – szintén román – társukat. Vasárnap mindannyian előzetes letartóztatásba kerültek, a rendőrség rablás miatt folytat eljárást ellenük – tájékoztatott a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság hétfőn.

Olvasói sztorik