Belföld

Homofób kirohanást tett a DK-s képviselő

suto-laszlo(210x140).jpg (Array)
suto-laszlo(210x140).jpg (Array)

Sütő László szőrös végbélnyílásokról értekezett, nagyjából egy élet iskoláját végzett kommentelő szintjén. A helyesírása is olyan.

Meglepő kommentet írt Dr. Sütő László, a DK Baranya megyei közgyűlésének tagja, aki a párt megyei listájának éléről szerezte mandátumát. Berkecz Balázs, az Együtt elnökségi tagja két napja posztolt arról, hogy pártja kiáll amellett, hogy minden embert egyenlő jogok és egyenlő szabadság illet meg, hozzátéve, hogy alapvetően a Budapest Pride is erről szól, Sütő doktor ezt nem tudta szó nélkül hagyni.

Sütő, aki ráadásul orvosként végzett, arról értekezett, hogy a homoszexualitás betegség és „utódnemzésre képtelen párkapcsolat normális országban nem lehet családmodell”. Majd rátért a homofóbok kedvenc témájára, a „szőrös, fekáliás végbélnyílásra”. A képviselőről helyesírása is sokat elárul, nevezetesen, hogy minden mondat végére két felkiáltójelet tesz, de ezt még megelőzi egy szóköz is.

Berkecz reagálásában jelezte: szerinte álszent a DK politikája, hogy vitázni sem hajlandó a Jobbikkal, miközben több általuk támogatott politikusról is kiderült, hogy xenofób és homofób nézeteket vall. Hozzátette: Sütő doktor logikája alapján az is elítélendő, ha egy férfi és egy nő úgy él házasságban, hogy egészségügyi probléma miatt nem lehet gyermeke.

Az Együtt képviselője azt írta: kíváncsian várja, hogy a DK vezetése reagál-e Sütő homofób kreténségére. A képviselő egyébként kisgazda megyei elnökből vált gyurcsányistává – írta a HVG.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik