Belföld

Portálunk vezette haza Bobot

Örülünk. Tegnap még kereste, ma már megtalálta régi családját az idős vizsla.

Nem dicsekedni akarunk, de nagyon örülünk, hogy általunk, olvasóink segítségével rozsdás Bob hazakerült családjához. Mint tegnap megírtuk, jó pár napja gondozta a kutyát Göncz Gábor és csapata, miután rátaláltak a Jókai utcán.

Cikkünket rengetegen megosztották és így figyelt fel az ebre, egy fiatalember. Mint kiderült idős szüleié a kutya. A Bob névre hallgató jószág akkor ment ki az utcára amikor kiálltak házuktól a Hajnal utcán, és csak később vették észre, hogy nincs odahaza.

Az állatmentők már sebbel a szájánál találták meg, ellátták, orvosi kezelésére még pénzt is gyűjtöttek, majd sajátként gondozták, addig míg a házaspár, nagy boldogan érte nem ment. Az eb gazdái nagyon hálásak voltak “Bob” megmentéséért.

Bob egyébként jól van, ma késő délután már átmeneti és régi-új gazdáival együtt jelentkezett kezelésre dr Horváth Zoltán állatorvosnál.

Göncz Gábor vásárhelyi állatmentő egyik szeme sír, a másik nevet. Saját bevallása szerint egy általa megmentett kutyától való búcsúzás után egy darabot elveszít a szívéből is, pedig tudja, jó helyre kerül el, vagy vissza a jószág.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik