Belföld

Landolt a postaládákban a bohócos kisokos

A plakátokról már jól ismert bohóc, aki eddig csak Gyurcsánnyal, Bajnaival, Mesterházyval és Hagyó Miklóssal szerepelt együtt, kapott mellé még két társat, Fodor Gábor és Kuncze Gábor is bekerült a „főbűnösök” közé a CÖF-nél. A szlogen nem változott, „Nem érdemelnek több esélyt! Mert volt nyolc évük, hogy bizonyítsanak.”

A 16 oldalas füzetke minden dupla oldalára jut egy úgynevezett „főbűn”, a bohóc mindenkit átölel, szemmel láthatóan együtt érez a politikusokkal, akik az amerikai filmekből jól ismert rabosító táblát tartják a kezükben. A kiadvány szerint Gyurcsány elvett egyhavi nyugdíjat az idősektől, Fodor Gábor mellett az olvasható, hogy negyedmillióval nőtt a munkanélküliek száma, Kuncze a vizitdíjat kapta meg, Hagyó pedig a Nokiás dobozokat.

A rezsi ebben a kiadványban is feltűnik
Kép: Tumblr

A teljes kiadvány Threeleggedchair tumblr-oldalán olvasható, ha valaki még nem kapta volna meg, de folyamatosan érkezik a postaládákba ez az „ismeretterjesztő kisokos”. Csak azt nem tudni, hogy ez mennyibe kerül. A Népszava érdeklődött a Magyar Postánál és a CÖF-nél is, előbbi azt válaszolta, hogy „üzleti titok”, míg Csizmadia László, a CÖF alapítója azt mondta, nem nyilatkoznak az ügyről, mivel már többször is mondták, hogy „elszámolunk és elszámoltathatók vagyunk”.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik