Belföld

Ezekről a reklámokról nem kapcsolnánk el

A film legizgalmasabb jeleneténél, vagy mikor éppen elszunnyadnánk, biztosan jön egy hangos reklám. De egy reklám is lehet jó, vagy legalább szükséges.

Valljuk be, a legtöbben nem szeretjük a reklámokat, azokból pedig a legtöbb nem is jó, sőt idegesítő, pláne ha tízpercenként látjuk, vagy egy jó műsor szakít meg. Persze kellenek, az árukból vásárolnak filmeket, készítenek új műsorokat a televíziók. Vannak azonban jó reklámok is, vagy mert érdekesek, elgondolkodtatók, vagy látványosak esetleg humorosak. Itt egy csokor ezekből.

Az 53. életévét nemrég betöltött Jean-Claude Van Damme főszereplésével bemutatott kamion reklám például kifejezetten látványos. Itt nézheti meg.

A látványos és a sci-fi kategóriát a következő ajánló képviseli. Az ilyesféle ruhapróbát, és vásárlást minden bizonnyal a férfiak is élveznék végre.

Már-már pajzán, de nagyon ötletes a következő távol-keleti etűd, mely egy baromi hatékony műtrágyát népszerűsít.

Egy reklám is lehet művészi és elgondolkodtató. A következő még megdöbbentő is, főszereplője egy terhes anyuka, aki mindent megtesz születendő gyermekének veszélyeztetése érdekében. Finnországban a kismamák 15 százaléka dohányzik, a reklám ezt hivatott demonstrálni.

A következő film a reklámkészítés kulisszatitkaiba enged bepillantást. A főszereplő ezúttal is ismerős lehet magyar szemnek is. Fordítva ülnek a lovon? Felkészültek?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik