Belföld

A többség országjárásra kéri Orbán Ráhelt

A sajtót, illetve a kormányfőt ostorozó hozzászólások egyaránt érkeztek az Orbán Ráhel esküvőjéről szóló hírekre.

Csavard fel a szőnyeget, Gyöngyhajú lány, La Bamba – egyebek mellett ilyen slágerekre táncolt a násznép a miniszterelnök lányának lagziján. A Blikk szerint a buli hajnalig tartott a tükröspusztai Tiborcz-birtokon. A Bors szerint az örömapa „misztikus” ruhadarabot viselt lánya esküvőjén. A lap felidézte, melyek voltak azok a kiemelten fontos események, amelyeken eddig feltűnt Orbán Viktor viszonylag ritkán látott aranyszínű nyakkendője.

A Tiborcz-tanyához vezető bekötőút előtt ellenőrizték a vendéglistát. Így a lagziból a hívatlan kíváncsiskodók semmit sem láthattak – adta hírül a Hír24 híradója. Később ugyanakkor maga a kormányfő elégítette ki sokak kíváncsiságát, amikor Facebook-oldalára feltöltötte az alábbi szalmabálás képet.

Előzőleg többen gyűlöletkeltéssel vádolták azokat, akik az előkészületek kapcsán úgy vélték: az aszfaltozás, templomfestés feleslegesen kidobott pénz. Mások – történelmi kitekintést adva – ennek kapcsán az átkost, illetve a középkori kiskirályokat idézték, és volt olyan is, aki a közgazdaság felől közelített, úgy vélte, ez is csak egy hasznos nászajándék, az adózóktól.


Fotó: Orbán Viktor / Facebook

Sok olyan reagálás is volt, hogy szegényes lelkületű az, aki ilyenkor nem a fiatal párnak kíván sok boldogságot. A legtöbben azonban azt szerették volna, ha Orbán Ráhel körbejárná az országot. Volt olyan, aki még meg is hívná magához a kormányfő legidősebb lányát, ha a környékről eltűnne a sok gödör. Más azt ígérte, imába is foglalja az ifjú pár nevét, ha nászútjukat országjárással kötik egybe.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik