Belföld

Orbán Ráhel apja nélkül mondta ki az igent

orban-rahel-es-viktor(210x140)(2).jpg (orbán ráhel, orbán viktor, )
orban-rahel-es-viktor(210x140)(2).jpg (orbán ráhel, orbán viktor, )

Orbán Ráhel péntek kora délután férjhez ment Tiborcz Istvánhoz – írja a Blikk.

Orbán Viktor miniszterelnök vidéki programon vett részt, eközben lánya két tanú jelenlétében kimondta a boldogító igent a XII. kerületi önkormányzat anyakönyvvezetője előtt – tudta meg a lap. Ez azt is jelenti, hogy családjogi értelemben már férjes asszony. Szombaton tartják az egyházi szertartást és a lagzit.

Az esküvő miatt ma nem kell útlezárásra számítani, legalábbis a rendőrség honlapján nem írnak korlátozásról. Maximum annyi történhet, hogy lezárják a templom előtt a belső sávot. Ez a korlátozás is csak akkor lép életbe, ha túl nagy lenne a tumultus az épületnél.

Az elmúlt napokban egyébként méretes kátyúk, lepukkant járdák és templomfalat „ékesítő” graffitik tűntek el az esküvő és a lagzi környékén, vélhetően amiatt. Péntek délután rendőrök vitték el Simándi Szelimet, az Együtt 2014 alapítóját és Somlai Jánost, a párt aktivistáját. A frissen betömött kátyúba vésték: „Royal Wedding 2013″ (királyi esküvő 2013) annál a ferences templomnál, ahol a miniszterelnök lányának templomi esküvője lesz

További részletek itt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik