Belföld

Tetten érték az autótolvajt Mosonmagyaróváron

Május 25-én reggel fél hatkor érkezett a bejelentés a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság ügyeletére, hogy ismeretlen személy egy parkoló személygépjármű ablakát kővel betörte és onnan a kesztyűtartóból két napszemüveget lopott el.

Pár órával később egy mosonmagyaróvári lakos telefonon értesítette az ügyeletet arról, hogy a családi házának alsó részében lévő garázsa ablakát betörték és az ott található gépjárműben egy ismeretlen személy tartózkodik. A helyszínre érkező rendőrök tetten érték Cs. Zsolt 27 éves személyt, akinek ruházatából előkerült a korábbi időpontban bejelentett gépjárműfeltörésből származó két eltulajdonított napszemüveg is

. Az elkövetőről kiderült, hogy több rendőri szerv is körözését rendelte el. Elfogását követően előállították a rendőrkapitányságra, ahol Cs. Zsolt elmondta, hogy az este folyamán kábítószert is fogyasztott, ezért vele szemben drogtesztet alkalmaztak.

A 27 éves férfi ellen a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság gépjárműfeltörés, betöréses lopás kísérlete és kábítószerrel történő visszaélés bűncselekménye miatt is eljárást kezdeményezett. A személy kihallgatását követően a körözését elrendelő Körmendi Rendőrkapitányságnak átadásra került.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik