Belföld

A Himnusz miatt lezárják a Lánchidat

Lánchíd (Lánchíd)
Lánchíd (Lánchíd)

Filmforgatás miatt vasárnap délután nem lehet majd a Lánchídon közlekedni.

Filmforgatás miatt vasárnap délután lezárják a Lánchidat, emiatt a 16-os és a 105-ös autóbuszok az Erzsébet hídon át közlekednek majd. A Lánchíd vasárnap 14 órától 21 óráig lesz lezárva, s rövid időre megállítják majd a forgalmat a Széchenyi István tér északi részén, a Magyar Tudományos Akadémia előtti szakaszon is.

Ezer kisiskolás lesz a hídon

Mint arról a Hír24 korábban beszámolt, az MTVA újraforgatja a köztelevíziókban általában műsorzáró szignálként használt Himnusz jelenlegi verzióját. A felvételt november 18-án tartják kisiskolások részvételével, akik – statisztaként – az MR Gyermekkórus mögött fognak állni.

A 16-os és a 105-ös autóbuszok 15 órától üzemzárásig az Erzsébet hídon közlekednek, így kimarad Pest felé a Széchenyi István tér, Buda felé a Hild tér és a Széchenyi István tér megálló. A járatok ugyanakkor megállnak Buda felé a Deák Ferenc téren, a Ferenciek terén, az Erzsébet híd budai hídfőjénél és az Ybl Miklós téren, Pest felé pedig a Szarvas téren, a Döbrentei téren, az Erzsébet híd pesti hídfőjénél és az Eötvös téren.

A 16-os buszok végállomása a lezárás idejére az Erzsébet térről átkerül a Kiskörútra, a villamosvégállomás mellé, a 109-es autóbuszok Kőbánya-alsó vasútállomás irányú megállójába.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik