Belföld

Százezer forintos dobás Győrben

A GYŐR-SZOL-Széchenyi Egyetem csapata megkezdte szereplését az NB I/B-s férfi kosárlabda-bajnokság rájátszásában.

Kozma Tamás együttese a 9-16. helyért szállt harcba, elsőként a Tiszaújváros került a győriek útjába. A párharc első mérkőzését csütörtök este játszották idegenben, ezen az egyetemiek fölényesen, 73-57-re nyertek. A visszavágót április 20-án, pénteken 19 órától rendezik meg az egyetemi csarnokban. A rájátszáshoz kapcsolódóan játékot indít az egyesület, melyen komoly nyeremény várja a kosárlabdabarátokat.

A klub három fordulót rendez a százezer forintos dobásból, az elsőt a Tiszaújváros elleni mérkőzés félidejében bonyolítják le. Az előzetesen jelentkezők közül kisorsolt játékosnak a jegyzőasztaltól balra eső térfélen lévő büntetővonalról a jegyzőasztaltól jobbra eső gyűrűbe kell bejuttatnia a labdát egyetlen kísérletből. Amennyiben ez sikerül neki, úgy övé a százezer forint, sikertelen dobás esetén a nyereményalap halmozódik.

A játék első fordulójára április 19-én éjfélig lehet jelentkezni honlapunkon, a részletes szabályokat itt megtalálhatják. Amennyiben a nyereményt senki nem vinné haza, a klub a játékalapot adományként átadja a Magyar Gyermekmentő Alapítvány számára.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik