Belföld

Az LLP régiós trófeát visz el vállalatirányításában

A SunSystems vállalatirányítási rendszereket forgalmazó cégeket felsoroltató angol tanulmány összesítése szerint az LLP Csoport értékesítette júniusban a legtöbb SunSystems pénzügyi rendszert az EMEA régióban. A 2003-as év első felének eredményei alapján pedig az LLP elnyerte a harmadik legsikeresebb forgalmazó címet, úgyszintén a SunSystems nevű vállalatirányítási rendszer értékesítésével.

Az LLP Csoport, amely többek között a SunSystems vállalatirányítási rendszer forgalmazásával foglalkozik, az angliai Systems Union partnereit rangsoroló jelentés szerint júniusban a legjobb eredményt érte el a több mint 225 000 euró értéket is meghaladó licencek értékesítésével, a 2003. első félévi összesítésben pedig a harmadik helyet foglalta el a régió eladásait tekintve. (Forrás: Systems Union EMEA Partner Sales League Table)

„Nagyon örülünk annak, hogy egyike lehetünk azon SunSystems forgalmazóknak, akik már jelentős eredményeket értek el a világban. Júniusban több SunSystems vállalatirányítási rendszert adtunk el, mint bármely más forgalmazó Európában, a Közel Keleten és Afrikában, így az év első hat hónapját tekintve az ezüstérmet is megszereztük. Azon nemzetközi vállalatok számára, akik a világ számos országában jelen vannak, nincs fontosabb megoldásra váró feladat, mint a következetes elemzések elkészítése és az üzleti folyamatok leszabályozása. E tekintetben a SunSystems kivételesen erős volt mindig, az új, 5-ös verzióval pedig bebizonyosodott számunkra, hogy a SunSystemsnek nemcsak múltja, hanem ugyanúgy jövője is van“– mondta Barbara Dreska az LLP Csoport tulajdonosa és az LLP Budapest ügyvezető igazgatója.

Az LLP 1992 óta működik együtt az EMEA térségben a SunSystems pénzügyi és üzleti szoftvermegoldásáról ismert Systems Unionnal. A Systems Uniont 1981-ben azzal a céllal alapították Angliában, hogy vevői és a partnerei számára biztosítsa a számukra kitűzött üzleti célok elérést, kipróbált szoftverekkel és széles körű szolgáltatásokkal szerte a világban.

###

A SunSystems-ről (www.sunsystems.com)
A SunSystems a világ egyike a legkeresettebb és legszélesebb körű funkciókkal ellátott pénzügyi szoftvermegoldásnak. A SunSystems rendszert a világ számos piacvezető vállalata választotta, az alacsony birtoklási költség melletti gyors implementációjának köszönhetően. A 27 nyelven elérhető megoldást több mint 18 000 ügyfél 250 000 felhasználója használja 187 országban. A rendszert számos olyan multinacionális vállalat is alkalmazza (például a BP, a GlaxoSmithKline, a ShellGas (LPG), a Johnson & Johnson, stb.), amelyek, az egész világra kiterjedő szolgáltatási infrastruktúrával rendelkeznek, globális termékigényt elégítenek ki, ezért elengedhetetlen számukra a pénzügyi tranzakciók teljeskörű összehangolása.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik