Élet-Stílus

Meghalt Michael Jackson

50 éves korában elhunyt a popzene királya. Michael Jackson feltehetően szívrohamban halt meg. Az énekest világszerte több millió rajongója gyászolja.

Az énekest szívleállással szállították kórházba Los Angelesben, ahol azonban már nem tudtak rajta segíteni. Los Angeles-i források szerint helyi idő szerint dél körül halhatott meg. A mentők először a Holmby Hillsbeli otthonában próbálták újraéleszteni, mert a popsztárnak megállt a szíve és kómába esett. Majd kórházba vitték, ahol többször is leállt a szíve. Az orvosok egy órán keresztül küzdöttek az életéért.

Michael Jackson 12 év után idén kezdett volna újra koncertezni. A koncertsorozatot a Londoni O2 Arénában kezdte volna július 13-án.

KÉPGALÉRIA!

KÉPGALÉRIA!

A popkirály zenei tehetsége korán feltűnt. Nyolc testvére közül négy fivérével pályája kezdetén Jackson Five néven lépett fel, majd később a The Jacksons néven. Az amerikai Billboard slágerlistán szereplő 100 legsikeresebb előadót felsoroló listán a 8. helyre került. A Bad című lemeze az Egyesült Királyságban a mai napig a 2. legtöbbet eladott lemez, sőt a lemezről 6 szám is listavezető volt az USA-ban és Európában.

A nyolcvanas években megújította a könnyűzenei ipart, elsősorban merész videoklipjeivel. Az énekes 750 millió lemezt adott el, a legsikeresebb albuma a Thriller volt, amelyet beválasztottak minden idők 100 legjobb albuma közé.

Jacko a bulvársajtó rendszeres szereplője volt furcsa szokásai, állandó plasztikai műtétei, pedofilbotránya, majd későbbi anyagi gondjai miatt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik