Élet-Stílus

Cigivel a szájában pózolt az Arsenal kapitánya

Arsene Wenger, az Arsenal menedzsere bosszús, amiért csapatkapitányát, William Gallast cigarettával a szájában fényképezték le a egy londoni bárban.

„Csapatkaptányként nagy felelősége van, nem tehet meg bármit. Tudomásul kell vennie, hogy amit tesz, annak komoly súlya van, hiszen nagy nyilvánosság előtt éli az életét. Ez egy ilyen munka. Nem láttam a képet, de természetesen nem örülik neki. Beszélnem kell a játékossal” – így az Arsenal menedzsere.

Az ominózus fotón – amely csütörtök hajnalban készült – az elmúlt időszakban combsérüléssel bajlódó, emiatt két hetet kihagyó Gallas egy londoni éjszakai bárban cigarettával a szájában látható, igaz, a cigi nem volt meggyújtva.

A 31 éves játékos felgyógyult, és a hétvégén valószínűleg már játszik a West Ham United elleni idegenbeli bajnoki mérkőzésen.

Hétvégén a pályán bizonyíthat (football.co.uk)

Hétvégén a pályán bizonyíthat (football.co.uk)

„Keményen dolgozott, hogy visszatérhessen, az edzéseken jól teljesít” – tette hozzá Wenger, aki – legalább is nyilatkozataiból ez derül ki – a történtek ellenére bízik a csapatkapitányban.

Gallas egyébként „nem először vétkezik”. Az előző szezonban is elkövetett egy nagy hibát, akkor a pályán, a Birmingham elleni meccsen történt hisztiéért (a játékostársával és a kispaddal veszekedett, majd a 2-2-es meccs lefújása után elsírta magát) sok kritikát kapott. Wenger szerint a játékos tanult ezekből, és azon van, hogy minél inkább a hasznára legyen a csapatának.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik