Szórakozás

Nevetve vette videóra, ahogy kislánya a koporsók között gyakorolja a TikTok-táncát egy temetkezési vállalatnál

Az anyuka közzé is tette a felvételt, a kommentelők azonban nem díjazták, bár volt olyan, akinek feldobta a napját.

Ledöbbentek a kommentelők, amikor megnézték azt a videót, amelyet egy anyuka készített a gyerekéről az egyik temetkezési vállalatnál – írja a The Sun.

A felvételen egy rózsaszínbe öltözött gyerek látható, amint koporsókkal körülvéve próbálgatja a mozdulatait, miközben a telefonját nézi. A kislány egy TikTok-táncot gyakorolt, anyukája nem is akarta megzavarni, előkapta a telefonját és venni kezdte, miközben jókat kuncogott rajta. A közösségi odalon Kiss My Jazz (@ kiszmy_jazz ) néven ismert nő fel is töltötte a videót a TikTokra, amit eddig több mint 10 milliószor néztek meg.

@kiszmy_jazz Image sitting making funeral arrangements and notice that your child is missing 😂 😳 #tiktokan #kidsoftiktok #sunonacloudyday #funnymoments @NiePie10 #throwback ♬ original sound - KissMy_Jazz

Az anya elmondása szerint éppen „temetésről intézkedett”, amikor észrevette, hogy lánya eltűnt. Amikor megtalálta, a kisgyerek már a táncot gyakorolta, ő pedig egyből tudta, mit kell tennie.

A videó felrobbantotta az internetet, de elég vegyes reakciókat kapott, a legtöbben inkább dühösek voltak.

Egy kommentelő azt írta, hogy az anyának közbe kellett volna lépnie, és el kellett volna magyaráznia a lányának, hogy ez nem helyénvaló.

Ezek lesznek az új felnőttek!

– rémült meg a hozzászóló.

Voltak azonban olyanok is, akik jól szórakoztak a videón.

„A halál nem állít meg semmit, csak a halottakat” – írta egy kommentelő, de volt olyan is,  aki megköszönte az anyának, hogy feldobta a napját a videóval.

A felvételhez hozzászólt az egyik temetkezési vállalat egykori alkalmazottja, aki szintén dicsérte a táncost.

Aki egy temetkezési vállalatnál dolgozik, annak ez feldobja a napját!

– írta, hozzátéve, hogy máris szereti a munkahelyét, ha valaki „egy kis fényt hoz erre a sötét helyre”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik