Szórakozás

Vitányi Judit a jegyessége felbontásáról: Még próbálok túlélni

Munkaterápiával igyekszik feldolgozni a szakítást.

Áprilisban derült ki, hogy Vitányi Judit és vőlegénye, Péter közel három év jegyben járás után a szakítás mellett döntöttek. A Tények műsorvezetője most a Blikknek adott interjút a témában egy divateseményen vendégeskedve.

Ennek a feldolgozása még mindig folyamatban van, ez azért egy friss dolog. Még próbálok túlélni, próbálok sokat dolgozni, ezért is alakul így a nyár a kollégáim segítségével, munkaterápia

– mondta a lapnak Vitányi, aki idén nyárra utazást sem tervez.

A beszélgetés során a híradós azt is megosztotta, hogy igen sokat tesz az alakjáért, mindez viszont oda vezethető vissza, hogy korábban az egészsége miatt kénytelen volt változtatni az életvitelén: kiderült, hogy pajzsmirigy problémái vannak, illetve endometriózissal is küzd.

Nagyon fontos, hogy kordában tudjam tartani az egészségemet, ezért heti 3-4 edzés a minimum, amit beiktatok. Az étkezés egy nagyon fontos dolog. Például nem fogyasztok alkoholt, nem ehetek cukrot, a lisztre igazából nem figyelek, inkább arra, hogy teljes kiőrlésű dolgok legyenek. Leginkább az endometriózis miatt a cukor elhagyása az, ami nagyon fontos.

– magyarázta a műsorvezető, hozzátéve: időként azért megengedi magának, hogy elcsábuljon például gyümölcsök terén.

A téma kapcsán Vitányi elárulta, hogy amikor pár évvel ezelőtt felfedezték a betegségét, műtét is szóba került, ám annyira bevált nála a megfelelő étrend és a sport beiktatása, hogy az orvosa azt tanácsolta neki, amíg nincsenek fájdalmas tünetei és tartani tudja ezt az állapotot, nem érdemes kockáztatni egy operációval.

Kapcsolódó
Vitányi Judit és vőlegénye szakítottak
Felbontották jegyességüket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik