Szórakozás

Kulcsár Edina: A boldogságtól az ember meghízik

Berecz Valter / 24.hu
Berecz Valter / 24.hu
Azt mondja, mióta a férjével jár, folyton cseréli a ruhatárát.

Kulcsár Edina és rapper férje, G.w.M a minap egy divateseményen jártak, ahol a Bors készített velük interjút. Az egykori szépségkirálynő egy ezüst estélyiben érkezett meg az eseményre, mint mondta, ez volt az egyetlen ruha, ami a keze ügyébe került és jó is volt rá.

Hozzátette, szerinte terhesség idején érdemes bő ruhákat viselni kényelmi szempontból, ő viszont saját bevallása szerint várandósan is a csinos, nem túl lezser darabokat kedveli.

Így van, mások sajnálatára, valószínűleg! Egyébként amióta Márkkal vagyok, folyton cserélem a ruhatáramat. Nem azért, amit sokan gondolhatnak, hogy elvárás volt. Sokkal inkább a folyamatos méretváltás miatt. A boldogságtól az ember meghízik. Mondjuk nekem nem volt nehéz, mert eredetileg kábé 50 kiló voltam, brutál vékony voltam, amikor össze jöttünk. Ahhoz képest sok feljött rám. Jött a babavárás, aztán vissza, most megint babavárás, szóval folyamatos cserében vagyok

mondta a portálnak Kulcsár, aki jelenleg a negyedik gyerekével várandós, G.w.M-mel hamarosan egy kisfiút köszöntenek majd a családjukban.

Kapcsolódó
Babát vár Kulcsár Edina, G.w.M már üzent is születendő fiának
Az Instagramon jelentették be, hogy érkezik a második közös gyerekük.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik