Szex közben tépi le párja fejét

Szereti halmozni az élvezeteket az imádkozó sáska asszonya, a nasival meg sem várja a szex végét. Sőt, utóbbi mintha másodlagos lenne, hiszen még aktus előtt elkezdi elfogyasztani a rajta tornázó urat. Videónk is van róla.
Kapcsolódó cikkek

Az állatvilágban cseppet sem szokatlan dolog a kannibalizmus. Van, aki csak saját, kisebb testű fajtársait eszi meg, mások saját utódaikat, vagy párjukat is elfogyasztják, ha úgy adódik. Közismert a pókoknál például, hogy ha a nyüzüge hím az aktus után nem szedi a nyaka közé gyorsan mind a nyolc lábát, könnyen a frissen meghódított hölgy asztalára kerülhet. Amit azonban az imádkozó sáska művel, az emberi fogalmaink szerint már a kannibalizmus és a nekrofília egy bizarr keveréke.

Csinos, de nagyon erős. És éhes

A férfi imádkozó sáska végzete abban rejlik, hogy ő maga kicsi és gyenge, míg szívének hölgye nagy darab és erős. No, meg éhes. Mindig. Ám ez egy cseppet sem riasztja a lovagokat, ha a szerelem szava hívja őket, ennél nagyobb kihívásnak is bátran nekimennének. Alábbi videó akár egy szép romantikus történet is lehetne, annyira szépen indul.

A hölgy csinosítja magát, készül a randira. Feltűnik a színen az udvarló. Óvatosan közelít, udvariasan, nem ront ajtóstul a házba. Mintha mindketten meg lennének szeppenve, először csak távolról méregetik egymást szerelmes pillantásokkal. Az ara még mintha szégyenlősen félre is pislogna karjai álcája mögött. A gavallér lassan közelít, szinte érezzük, ahogy testük pillanatok múlva szerelmes ölelésben egyesül.

Holtan fejezi be művét

Feltehetően ők is épp ugyanezt gondolják, csak kissé más elosztásban. A kishölgy fejében valóban egy “csonttörő” ölelés gondolata cikázik, és az egyesülés, de a tápcsatornákon keresztül. Csak a romantikus bolond hím gondol még akkor is a szerelemre, amikor forró csók helyett még a szuszt is kiszorítják belőle azok az ellenállhatatlan lábak, az irtózatos rágók pedig pillanatok alatt letépik a fejét.

Ha a hímnek ez a végkifejlet még álmában sem jutott volna eszébe, a természet azonban számolt vele, és a tőle telő módon kárpótlást is nyújt a szerelem naiv áldozatának. Az imádkozó sáska hímje ugyanis kiválóan működik “ott alul” azután is, hogy elvesztette a fejét. Határozott mozdulatokkal kitapogatja a célt és befejezi, amit elkezdett. Jutalma pedig, hogy gyermekeit gyilkosa kihordja és megszüli. Felnevelni azért nem fogja…