Tech

Közönségkedvenc szuperhősös játékot ad ingyen az Epic Games Store

Marvel
Marvel

Az Epic Games Store digitális játékáruház az új évben sem hagy fel az akciókkal, aminek keretében a karácsonyi Ghostwire: Tokyo után az elmúlt évek egyik legkedveltebb szuperhősös játékát, a Marvel’s Guardians of the Galaxy-t adják teljesen ingyen. A Square Enix 2021-es Marvel-játéka sokkal jobban sikerült, mint a nem túl szép emlékű Avengers. Az egyjátékos fókuszú alkotás kellemes meglepetést okozott a franchise rajongóinak, elvégre a végtelenül szórakoztató Űrlordot irányítva kell megmentenünk a világot, miközben a nyolcvanas évek legmenőbb zenéi szólnak végig a játékban.

Ha valaki kedvet kapott a szuperhősös akciójátékhoz, annak csak egy élő regisztrációra van szüksége az Epic Games Store-ban. Ha ez megvan, akkor a főoldalon rá kell kattintani az ingyen kínált videójátékra, az adatlapján egyetlen gombnyomással igényelni a programot a Get gomb megnyomásával, ami ezt követően bekerül a felhasználó játéklistájába, ahonnan a jövőben (az Epic Games keretprogramon keresztül) bármikor telepíthető, így játszható lesz.

Az akciósorozat minden bizonnyal az elkövetkező hetekben is folytatódni fog, nagyjából egy hét múlva délután 5-kor pedig újabb ingyen játék válik majd elérhetővé, de hogy pontosan mi, az csak ekkor fog kiderülni.

Kapcsolódó
Ahol a Bosszúállók elbuktak, ott A galaxis őrzői győzedelmeskedni tudtak
Kipróbáltuk a legújabb Marvel-játékot, a Guardians of the Galaxyt, ami a harmadik Galaxis őrzői-filmig simán csillapíthatja a rajongók éhségét.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik