Tech

Ismét közel 21 ezret spórolhat az Epic Games Store ingyen játékával

Bethesda
Bethesda
A Ghostwire: Tokyo a digitális játékáruház legújabb meglepetése.

Továbbra is tart az Epic Games Store digitális játékáruház ünnepi akciója, aminek keretében – többek között – minden nap egy újabb ingyen játék zsákolható be a regisztrált felhasználók számára. December 24-én az amúgy 20 700 forintért kínált, eredetileg 2022-ben megjelent Ghostwire: Tokyo lett az aktuális ajándék, ami egészen december 25-én délután 5 óráig szerezhető be egyetlen fillér kicsengetése nélkül.

Ha valaki kedvet kapott a paranormális hangulatú akciójátékhoz, annak csak egy élő regisztrációra van szüksége az Epic Games Store-ban. Ha ez megvan, akkor a főoldalon rá kell katintani az ingyen kínált videójátékra, az adatlapján egyetlen gombnyomással igényelni a programot a Get gomb megnyomásával, ami ezt követően bekerül a felhasználó játéklistájába, ahonnan a jövőben (az Epic Games keretprogramon keresztül) bármikor telepíthető, így játszható lesz.

Az akciósorozat az egész ünnepi szezon alatt tart, a játékáruház még kuponokkal is kedveskedik a felhasználóknak, délután 5-kor pedig újabb ingyen játék válik majd elérhetővé, de hogy pontosan mi, az csak ekkor fog kiderülni.

Kapcsolódó
Tokiói kísértetjárás az év első kellemes meglepetése
A Ghostwire: Tokyo nem találja fel újra a kereket, de az egyedi, paranormális hangulat és az egyszerű, de látványos harc olyan egyedi ízt kölcsönöz neki, amiért érdemes 20–25 órát eltölteni vele.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik