Tech

Újabb két játékot adnak ingyen, az egyik igazi mestermű

Bethesda Softworks LLC
Bethesda Softworks LLC
Egy fillér kicsengetése nélkül bezsákolható a Dishonored, abból is a Definitive Edition.

Ugyan az Epic Games Store ünnepi akciósorozata véget ért (ennek keretében volt ingyen az elmúlt évek egyik legjobb játéka), de még így is maradt meglepetés az online bolt tarsolyában: december 29-én lelepleztek két újabb, egyetlen fillér kicsengetése nélkül bezsákolható programot. Ebből az egyik a 2012-es Dishonored (abból is a Definitive Edition), ami hiába lett idén 10 éves, még mindig igazi mestermű – már ha valaki szereti az olyan belső nézetes játékokat, ahol a felhasználón múlik, hogy milyen stílusban (akciódús, lopakodós) oldja meg a rá váró feladatokat.

A másik cím az online hadakozásra fókuszáló Eximius: Seize the Frontline, és mindkét program 2023. január 5-én, magyar idő szerint délután öt óráig zsákolható be teljesen ingyen. Ekkortól pedig a Kerbal Space Program és a Shadow Tactics – Aiko’s Choice lesz elérhető hasonló akcióban.

Epic Games Store

Ha valaki szeretné megszerezni az említett két játék bármelyikét, annak nincs sok dolga: ennek feltétele mindössze egy élő regisztráció az Epic Games Store-ban. Ha ez megvan, akkor a főoldalon csak rá kell katintani az ingyen kínált videójátékokra, az adatlapjukra jutva igényelni őket, majd ezt követően a Dishonored és az Eximius: Seize the Frontline is bekerül a felhasználó játéklistájába, ahonnan a jövőben bármikor telepíthetők, így játszhatók lesznek.

Kapcsolódó
Nagy visszatérők és igazi újoncok tették szórakoztatóbbá az idei évet
Ezt az öt videójátékot élveztük a legjobban 2022-ben.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik