Tech

Ingyen van az elmúlt évek egyik legjobb játéka

505 Games
505 Games

Frissítünk!

Az akció indulásakor a Death Stranding – Director’s Cut volt akciós, de utólag kiderült, hogy az Epic Games Store az alapjátékot tervezte ingyen adni. Másfél órával az akció indulása után már ez a verzió érhető el egyetlen forint kicsengetése nélkül, de aki szerencsés volt, és még a Director’s Cut változatot igényelte, az meg is tarthatja a bővített verziót.

Az Epic Games Store jó szokásához híven az idei ünnepi időszak alatt is minden egyes nap ingyen kínál egy PC-s játékot, és december 25-ére, karácsony második napjára egy igazi nagy dobást tartogattak: az elmúlt évek egyik legjobb és legkülönlegesebb játékát, Hideo Kojima legutóbbi alkotását, a Norman Reedust és Mads Mikkelsent is felvonultató Death Strandinget.

Három éve, a PlayStation 4-es megjelenést követően így írtunk a játékról tesztünkben:

A Death Stranding egy szürreális és filozofikus történettel megáldott disztópikus sci-fi, amiben szépen keverednek a játékműfajok. A program lassan indul be, de pár óra után szó szerint beszippantja a játékost, és csak nagyon kevés választja el attól, hogy tökéletes szórakozásnak nevezhessük.

Ha valaki szeretné beszerezni a játékokat, annak nincs sok dolga: a Death Stranding megszerzésének feltétele mindössze egy élő regisztráció az Epic Games Store-ban.

Ha ez megvan, akkor a főoldalon csak rá kell katintani az ingyen kínált videójátékra, az adatlapjára jutva igényelni, majd ezt követően a Death Stranding bekerül a felhasználó játéklistájába, ahonnan a jövőben bármikor telepíthető, így játszható lesz. Az akció december 26-án délután 5 óráig tart. Ekkor újabb játék válik ingyen elérhetővé bárki számára.

Death Stranding teszt (PlayStation 4)
Nem sokon múlt, hogy a Death Stranding tökéletes legyen
Leteszteltük Hideo Kojima legújabb játékát, ami hibái ellenére is remekmű.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik