Tech

Az LG okostévéire is megérkezett a Google Stadia

Olly Curtis/Future Publishing via Getty Images
Olly Curtis/Future Publishing via Getty Images

Az LG Electronics huszonkét országban tette elérhetővé a Google Stadia felhőalapú játékszolgáltatást a webOS 5.0 és webOS 6.0 operációs rendszert futtató okostévéin. A Stadia natív támogatása révén a készülékeken azonnal hozzáférhetők a csúcskategóriás játékok az LG Content Store-on keresztül. A kínálatban több mint 200 népszerű program — köztük a Cyberpunk 2077, a Resident Evil Village, az Assassin’s Creed: Valhalla, a Hitman 3 és a Baldur’s Gate 3 — található meg.

A demó és ingyenesen játszható játékokkal is folyamatosan bővülő platform tartalmaihoz nincs szükség letöltésre, a Stadia-val és LG tévékkel kompatibilis kontroller birtokában azonnal kezdhetnek játszani a felhasználók. A Stadia Pro verzió előfizetői egy több mint 30 játékból álló, egyre bővülő könyvtárhoz kapnak hozzáférést, amelyet minden hónapban új címekkel, valamint exkluzív kedvezménnyel kínált játékokkal és kiegészítőkkel tölt fel a szolgáltató.

A Stadia támogatja az akár 4K HDR grafikát, a 60 FPS játékélményt, valamint az 5.1-es térhatású hangzást, így alkalmas azok számára, akik remek játékokkal játszanának, de nem költenének külön konzolra vagy drága játékokat futtatni képes számítógépre.

Kapcsolódó
stadia
Itthon is elindult a Google Stadia, a videójátékok Netflixe
Már itthon is elérhető a Google Stadia, amit a hivatalos indulás előtt ki is tudtunk próbálni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik