Tech

Szuperhősös tokkal védett mobil mentett meg egy brazil férfit

Egy brazil férfit a telefonja és a rajta hordott tok védte meg attól, hogy töltény fúródjon a testébe egy fegyveres rablás során – számolt be a történetről a New York Post. Ez már magában nagy szerencse, de a helyzetet meseszerűbbé teszi, hogy a bizonyos mobiltok a Marvel Hulk nevű szuperhősét ábrázolta. Az áldozatot tolvajok vegzálták, akik menekülés közben lőttek rá. Utána az orvosi vizsgálat során kiderült, hogy a töltényt a férfi zsebében hordott, strapabíró tokkal borított Motorola Moto G5 telefon állította meg, így szerencsére ijedtséggel és egy apró horzsolással megúszta az esetet. A hatóságok keresik az elkövetőt.

Az áldozatot kezelő Dr. Pedro Carvalho a Twitteren osztott meg pár képet, amik pillanatok alatt elterjedtek a neten. Ezeken látható, hogy a telefon értelemszerűen tropára ment, a kijelzője széttört, a készülék hátlapján pedig látható a töltény okozta benyomódás.

Nem ez az első alkalom, hogy emberek rendkívül szerencsés módon menekülnek meg, tavaly például a saját szilikonmelle mentette meg egy kanadai nő életét.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik