Tech

Csődbe ment az egyetlen hazai szexrobotos bordély

Gabe Ginsberg/WireImage/ Getty Images
Gabe Ginsberg/WireImage/ Getty Images

Három éve nyílt meg Budapest első és egyetlen szexrobotbordélya, ahol mi is jártunk. A koronavírus-járvány azonban nem tett jót az üzletnek: mivel a vendégek elmaradtak, ezért a hely bezárt – számolt be a Bors az újító szellemű vállalkozás útjának végéről.

A bordély tulajdonosa, Nagy András négy szexbábuval nyitotta meg a szalont, amelyeket azóta sikerült eladnia. A lapnak arról is mesélt, hogyan kezelték a közösségi használatú szilikonkurtizánokat:

Nagyon ügyeltünk a higiéniára, speciális fertőtlenítővel mosdattuk le egy-egy aktus után a megfáradt babákat, tényleg hatalmas volt rájuk a kereslet, de akkor jött a Covid. Egyik pillanatról a másikra eltűntek a kuncsaftok az élő szexiparban, és aztán itt is, le kellett húzni a rolót. Szerencsére el tudtam adni a lányaimat, volt igény rájuk.”

A bábuk ára hatszázezer forintról indul, de a profibb darabok akár kétmillió forintot is érnek. Az üzletvezető szerint az erre szakosodott piac egyébként virágzik, mára a kínálat rendkívül széles, sokféle szexbábu közül lehet válogatni.

Korábban mi is írtunk róla, hogy a pandémia alatt jóval több szexrobotot vásároltak az emberek, mint előtte, a gyártók szerint ebben a magány is szerepet játszott. A szakértők egy része szerint a babák ugyan sosem helyettesítik a valódi emberi kapcsolatokat, de a növekvő piac azt mutatja, az etikai aggodalmak sem vetik vissza az iparágat, ami egyre fejlettebb modellekkel áll elő.

Kapcsolódó
Budapestet is meghódítják a szexrobotok
Meglátogattuk Budapest első szexrobotbordélyát. Mennyibe kerül egy órára egy szexbaba, és elveszik-a prostituáltak munkáját?

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik