Élet-Stílus

Hármasszex miatt kell bővítenie a szexrobotos bordélynak

A japán Nagojában nyílik meg a LumiDolls új bordélya, ahol négy különböző típusú szexrobotot lehet igénybe venni. A már Barcelonában és Torinóban is bordélyt nyitó cég vezetője, Sergi Prieto azt ígéri, hogy a kliensek a legvadabb fantáziájukat is kiélhetik majd ott.

A női babák mellett lesznek férfiak is, olyan nagy az igény a férfiak körében rájuk. Sokak pedig egyszerre egy férfi és egy női bábut is felbérelnek biszexuális fantáziájuk megvalósításának érdekében.

Nemrégiben több ügyfél is jelentkezett nálunk, akik egyszerre kértek egy női és egy férfi babát. Valószínűleg biszexuálisok és heteroszexuálisok is, akik ki akarják próbálni az análszexet anélkül, hogy  valóban érintkeznének egy férfi húsával és vérével

– nyilatkozta a bordély vezetője a Daily Starnak.

Az itt elérhető modellek viszonylag egyszerűek lesznek, olyanok, amik nem képesek arcmozgásra vagy mesterséges intelligenciával sincsenek ellátva. Egyszerűen azért – mondta Prieto –, mer egyszerűen ezek a technológiák még nem eléggé jók és túl sokba kerülnek. De szerinte ennél még sokkal jobb babák kerülnek majd a piacra.

A Nagojában egy hotelben megnyíló szexbordélyban egy háromórás találka mintegy 93 ezer forintnak megfelelő jenbe, egy egyórás pedig 33 ezer forintba kerül.

Kiemelt kép: Twitter

Ajánlott videó

Olvasói sztorik