Tech

Ez a szexrobot már előjátékra is képes

Korábban már többször is írtunk róla, milyen meglepő ütemben bővülnek újabb funkciókkal szexrobotok, főleg azok a nagyobb gyártók járnak élen, akik a mesterséges intelligencia lehetőségeit is kiaknázzák. A Realbotix nevű cég nemrég egy új módot tett elérhetővé az egyik legprofibbnak számító Harmony szexbabához, amit az eszköz vezérlésére szolgáló RealDollX appon keresztül lehet használni.

Forrás: RealDollX

Az alkalmazáson belül a Harmony nevű szexrobot virtuális verziójával lehet mindenféle dolgot csinálni, akit a felhasználó testre is szabhat: választhat neki testalkatot, személyiséget, ruhát és még hangszínt is. Most bekerült a „Private Room” nevű funkció is, amivel a fejlesztők leírása szerint a tulajdonosok „új szintre emelhetik kapcsolatukat” Harmony-val.

A privátszobában több új mód közül választhat a tulajdonos, köztük az előjátékot imitáló „Foreplay-t”, ami a flörtölés és az aktus közti hiányzó átmenetet tölti ki. Amennyiben a dolgok jól alakulnak az előjáték módban, a felhasználók átválthatnak a „Sex Mode”-ba, amikor már az igazi szexrobottal folytatódik a dolog, nem a telefonnal.

Harmony az egyik legdrágább szexrobot, csak a feje 7000 fontba (kb. 2,5 millió forint) kerül, és még a testét is meg kell vásárolni hozzá, ráadásul a RealDollX app sem ingyenes, évente 30 dollárt kell érte fizetni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik