Tech

Megvannak a PlayStation Plus januári ingyen játékai

maneater
Tripwire Interactive
maneater
Tripwire Interactive

Már csak órák vannak hátra 2020-ból, nyakunkon az új év és a január, ami a PlayStation-felhasználók életében azt is jelenti, hogy érkeznek a PlayStation Plus szolgáltatás legfrissebb ingyen játékai. A Sony már le is rántotta a leplet az aktuális címekről: PlayStation 4-en a Shadow of the Tomb Raider és a Greedfall lesz elérhető, PlayStation 5-ön pedig ehhez csatlakozik egy harmadik játék, a Maneater, amiben egy cápa bőrébe bújva kell emberekre vadásznunk.

Mindhárom játék 2021. január 5-től lesz elérhető a PS Plus tagok számára, méghozzá 2021. február 1-ig, és jövő csütörtökig még minden előfizető számára bezsákolhatók a decemberi programok: PlayStation 4-en a Rocket Arena és a Just Cause 4, PlayStation 5-ön pedig ehhez még pluszban hozzá jön a Worms Rumble, ami a háborúzó kukacok legújabb, 2020-ban megjelent játéka.

A PS Plus egy extra szolgáltatás a PS4 és PS5 tulajdonosoknak, ami nemcsak új programokat kínál minden hónapban, de szükséges ahhoz is, hogy a playstationös videojátékok multiplayer része is használható legyen, továbbá extra kedvezményeket, ingyen profilképeket és témákat biztosít a PlayStation Store-ban, illetve lehetővé teszi, hogy a játékmentések a felhőbe kerüljenek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik