Tech

Korlátlan mobilnetet ad a Vodafone az új Red tarifacsomagokkal

A Vodafone májusban vezeti be az új lakossági mobil portfólióját, aminek keretében a RED tarifacsomagoknál újabb korlátok szűnnek meg: a korlátlan beszélgetés és SMS mellé már korlátlan adat került a csomagokba. A két új RED tarifacsomagot a felhasználói szokások változásának hatására alkotta meg a Vodafone. A szolgáltató szerint az új tarifacsomagokkal többé nem kell ellenőrizni, hogy mennyi adatot használt el az előfizető, és azonnal elérhetők lesznek a kívánt tartalmak és alkalmazások – legyen szó egy 3 másodperc alatt betöltődő Chrome weboldalról, a friss hírekről, egy HD minőségű filmről vagy egy Full HD minőségű Youtube videóról.

Az új tarifák közül a RED Free 10 990 Ft-os havidíjért 10Mbit/sec le- és feltöltési sebeséggel biztosítja a korlátlan adatforgalmat, míg a RED Infinity World havi 15 990 Ft-os díjért nyújtja a korlátlanság élményét a sebesség maximálása nélkül. Azon ügyfelek, akik vezetékes Vodafone szolgáltatással is rendelkeznek, számukra előbbi már 8 990 Ft-os, míg utóbbi 12 490 Ft-os kedvezményes havidíjért érhető el.

Az új csomagokat a cég a folyamatosan változó felhasználói igényekre reagálva alkotta meg: felmérték a hazai mobilhasználók adatkeretre és árazásra vonatkozó preferenciáit és kiderült, a lakossági számlás mobilelőfizetők döntő többsége rendelkezik mobiladatforgalmi kerettel (85%), de csupán 7 százalékuknak korlátlan az adatforgalma, az ilyen csomagok ára miatt pedig kompromisszumra kényszerülnek a mobilinternet-használatban. A felmérés szerint a lakossági előfizetők többsége számára kiemelkedően fontos a mobiladatforgalmi keret (75%) és mobilinternet díja (77%) a szolgáltató kiválasztásánál.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik