Tech

Ingyen beszerezhető a Civilization VI

Egy hete, hogy az Epic Games Store ingyen kezdte kínálni a Grand Theft Auto V videójátékot, amit egészen május 21-én öt óráig lehetett egyetlen fillér kicsengetése nélkül beszerezni, ráadásul a Premium Edition kiadást. Ennek az akciónak már vége, de a lezárultával elindult egy másik, aminek keretében a Firaxis legendás stratégiai játékának legújabb része, a Civilization VI, annak is a PC-s verziója szerezhető be teljesen ingyen, szintén egy héten át, tehát egészen május 28-án délután öt óráig.

Ahhoz, hogy a program a miénk lehessen, csak egy Epic Games Store regisztráció szükséges, majd a főoldalon rá kell nyomni a nagy kék free gombra a játék képe alatt. Amint ez megtörténik, a Civilization VI hozzáadódik a bejelentkezett felhasználó játéklistájához, így a jövőben bármikor letölthető és játszható lesz az Epic Games kliensprogramon keresztül, amit ide kattintva lehet letölteni.

Civilization VI a sokak által imádott körökre osztott stratégiai játéksorozat 2016-ban megjelent legújabb része, amiben a felhasználók adott nemzeteket irányítva építhetnek birodalmakat, méghozzá a saját szájízük szerint, egyedi taktikákat alkalmazva, akár békésen, akár háborúzva. A program egyik különlegessége, hogy minden egyes nemzet saját erősségekkel rendelkezik, illetve minden országnak van egy ikonikus vezetője, aki szintén bónuszokat biztosít a játékos számára. Az alapjátékban többek között olyan lehetőségek érhetők el, mint Mongólia Dzsingisz nagykán vezetésével, Makedónia Nagy Sándorral az élen, Amerika Theodore Roosevelt elnökkel vagy éppen Egyiptom Kleopátrával.

Ezzel kapcsolatos érdekesség, hogy a program tavaly februárban megjelent második kiegészítőjében, a Gathering Stormban Mátyás király lett az egyik vezér, és vele akár arra is adott a lehetőség, hogy Magyarországról indulva hódítsuk meg az egész világot. Ez a kiegészítő ugyan nem része az ingyen kínált programnak, de ha már megvan az alapjáték, a magyarokat is tartalmazó extra csomagért érdemes kifizetni azt a pár ezrest, hogy aztán Mátyást kiválasztva lehessen szétcsapni a többi nemzet között.

Csoda lett a magyar Parlament
Vannak előnyei az épületnek, csak arra kell figyelni, hogy folyópartra kerüljön.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik